[ Info ]

WAAR & WANNEER

In september 2020 beleeft ReMind The Gap zijn vijfde editie. ReMind the Gap Festival wordt ook dit jaar weer gehouden op het festivalterrein in Spierdijk: Verlaatsweg 37/38.

TICKETVERKOOP

Helaas, tickets voor ReMind The Gap zijn nog niet verkrijgbaar.

TICKET KWIJT

Check eerst even de spambox van je e-mail, zit hij daar niet in? Neem dan contact met ons op via onze Facebookpagina of het contactformulier.

IK KOM MET DE FIETS

Uitstekend plan en lekker sportief! Je kunt je fiets direct naast de ingang plaatsten. Vanaf Hoorn is het ongeveer een half uurtje fietsen naar het festivalterrein. Zo heb je meteen dat biertje er weer afgefietst. Je fiets stallen is helemaal gratis!

IK KOM MET HET OV

Dat is niet zo handig, ReMind The Gap is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je toch graag met het OV komen? Het snelste en gemakkelijkste is om dan naar station Hoorn of Obdam te gaan en vanaf daar een taxi te nemen naar het festival.

PINNEN

Zowel bij de entree als, bij de muntverkoop is een pinautomaat aanwezig. Met munten kun je zowel eten als drinken kopen.

GARDEROBE

Heb je waardevolle spullen bij je die je graag veilig wilt bewaren? Dat kan! Op vrijdag en zaterdag is er een bewaakte garderobe (€1,-). Ook waardeloze spullen bewaren we graag voor je.

OPENINGSTIJDEN

n.t.b.

TICKETPRIJS

Helaas, tickets voor ReMind The Gap zijn nog niet verkrijgbaar.

IK KOM MET DE AUTO

Voer het volgende adres in je navigatiesysteem: Verlaatsweg 37/38 1643 LX Spierdijk Er is tegenover het festivalterrein voldoende parkeermogelijkheid en is helemaal gratis! De parkeerplaatsen zijn onbewaakt en parkeren is op eigen risico. ReMind The Gap aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing van of schade aan het voertuig (of de inhoud daarvan).

MUNTEN

Op ReMind The Gap wordt met munten betaald. Muntjes zijn verkrijgbaar aan de kassa waar je kan betalen met je PIN-pas en cash geld. Met munten kun je zowel eten als drinken kopen.

LEEFTIJD

Op vrijdag- en zaterdagavond hanteren we een minimumleeftijd van 16 jaar. Op zondag is iedereen welkom.

PERSACCREDITATIE

Persaanvragen kunnen worden ingediend via info@remindthegap.nl. Vermeld hierin het medium en de wijze waarop aandacht aan het festival besteed wordt. Indienen van een verzoek betekent niet dat er automatisch accreditatie wordt toegekend.

MEER VRAGEN

Wordt jouw vraag op onze website niet beantwoord? Mail ons dan via het contactformulier of contact ons via Facebook of Twitter.