[ DJ Dyna ]

ZATERDAG
23:30 UUR

ELECTRO, LATIN HOUSE & DANCEHALL

Losgaan, dat is wat DJ DYNA teweegbrengt. De Surinaams- Nederlandse DJ maakt elke avond heet en zijn opzwepende sounds brengen elke club in extase. Zijn beats gaan van dance naar hiphop, van trap naar Caribbean beats en van bubbling naar hardere stijlen. DJ DYNA heeft maar een doel: DE TENT IN VUUR EN VLAM ZETTEN.

DJ DYNA begon zijn carrière in de kleinere clubs, daar werd al snel zijn “DYNA Sound” opgemerkt door het publiek. Het duurde ook niet lang voordat DJ DYNA de temperatuur flink omhoog bracht in de grootste zalen van Nederland. Hij zette AFAS Live (voorheen HMH), Ahoy Rotterdam en de Amsterdam RAI op z’n kop. De grotere festivals volgden al snel. Zo stond DJ DYNA afgelopen jaar onder andere op TIKTAK, Dance Valley, Festyland en Wish Outdoor. Ook scoorde DJ DYNA samen met F1rstman, Lil’ Kleine en Bollebof een gigantische hit met Round&Round. Deze track werd maar liefst 23 miljoen keer gestreamd. Naast de clubs en grote festivals lonkt ook het buitenland. Optredens in Lloret de Mar, Albufeira en Mallorca staan al op planning, maar eerst: vlammen op het ReMind The Gap festival!!

Internationaal gewilde DJ zet ReMind The Gap in vuur en vlam voordat hij richting de populairste Europese vakantiehotspots vertrekt