[ Rondje Doe Maar ]

Rondje Doe Maar - vrijdag 19 mei op ReMind The Gap Festival - foto van optreden met logo

VRIJDAG
00:00UUR

KLASSIEKERS VAN DE IMMENS POPULAIRE NEDERPOP BAND

Hysterische taferelen, flauwvallende meisjes, gegil, zo luid dat je niet meer kunt meezingen. Dat was Doe Maar begin jaren ’80. De tributeband Rondje Doe Maar komt met de ‘Meezingen verplicht, flauwvallen verboden’ tour 2017 naar ReMind The Gap en brengt je terug naar die goede oude tijd! Dat wordt uit volle borst meezingen, dansen, gillen en… nee, flauwvallen verboden! Blijf op je benen staan, maar dansen is onvermijdelijk, want alle grote Doe Maar hits komen voorbij: ‘Is dit alles’, ‘Belle Helene’, ’32 jaar’, ‘De bom’ en vele andere.

In geheel eigen stijl brengt Rondje Doe Maar de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Vele optredens heeft Rondje Doe Maar inmiddels achter haar naam staan. Festivals, feesttenten en grote zalen heeft de band uit volle borst laten meezingen en -dansen. Daarnaast heeft de band een landelijke theatertour achter de rug en in het voorprogramma van UB40 gespeeld.

De bandleden hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. De vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra en het Metropole Orkest. Spelplezier is de bindende factor voor de leden van Rondje Doe Maar, wat altijd overslaat op het publiek. Rondje Doe Maar staat garant voor een avond uitzinnig vermaak! Even weer helemaal terug naar de jaren tachtig.

Meezingen verplicht, flauwvallen verboden