[ PEER ]

ZONDAG
20:15-21:00

Springerige rock met catchy refreinen

PEER is een van de grootste poptalenten van Nederland. De indierockband stond al op menig groot festival (Concert at Sea) en podia (Paradiso en Tivoli), won tal van competities en ontvangt lovende kritieken. Op het podium is de chemie tussen de vier bandleden bijna tastbaar.

We zijn niet met appels te vergelijken - Peer

Het verhaal van PEER begint in 2014 met het winnen van de Buma Music Academy Award en diverse regionale competities. In 2017 kondigt de band met het releasen van de single ‘I Don’t Wanna’ hun debuut-EP ‘Mad For It!’ aan, waarvoor ze de studio in zijn gedoken met producer Huub Reijnders en BLOF bassist Peter Slager. De EP verschijnt in het voorjaar van 2017 en bevat zeven krachtige, energieke nummers met refreinen die je de rest van de week niet meer uit je hoofd krijgt.

Kort hierna volgt er een tour waar ze voor het tweede jaar op rij de Popronde aandoen en waar de band één van de meest geboekte acts is. Daarnaast wordt de band uitgeroepen tot NPO 3FM KX Radio Talent. Als kers op de taart speelt PEER eind 2017 op het Mood Indigo festival in India, waar ze door een uitzinnig publiek werden ontvangen.

Op dit moment werkt PEER aan nieuw materiaal waar we op ReMind The Gap meer van gaan horen.