[ TEAM TNT ]

Team TNT
ZATERDAG
00:3001:30

Team Terug Naar Toen

Team TNT zijn de originele partystarters achter het gouden classics concept Terug Naar Toen. De zwoele zomerhits van je eerste vakantie naar de costa’s en alle artiesten waar je vroeger een poster van boven je bed had hangen passeren maandelijks de revue bij TNT, maar dat vonden ze niet meer genoeg.

A Blast from the Past

De evolutie van dit team is simpel; jij wilt meer, zij geven meer. Ze maken de combinatie tussen je favoriete classics, keiharde partytracks en updaten alles naar nu, terwijl je toch nostalgisch warm van binnen wordt. Team TNT produceert nieuwe classics en geven de oudjes een nieuw jasje zodat je favo classics nog niet met pensioen hoeven. Daarnaast proppen ze deze explosieve mix vol met beuken, meezingen, happy hakken, sitdowns en een beetje confetti om het af te maken. Vergeet je ochtendfitness routine, zeg al je bootcamp plannen af en kom knallen bij de groepsles van Team TNT.

Team TNT staat deze zomer onder andere op Guilty Pleasure Festival, Chin Chin Festival, Dutch Valley en in september komt er een eigen festivaleditie op Thuishaven. Maar niet voordat ze ReMind The Gap op de kop hebben gezet!