[ ReMind What?! ]

ReMind The Gap is een gezellig en knus driedaags muziekfestival in Spierdijk. Wij hebben de ambitie om een zo divers mogelijk publiek aan te spreken en uit te groeien naar een vaste waarde in Noord-Holland. Dit doen we met een gevarieerde programmering waarbij we ons niet beperken tot een paar genres. Van indierock tot ska en van electronica tot hiphop; als we het tof vinden, staat het op het ReMind The Gap.

 

Het festival is een unieke belevenis. Met een line-up die staat als een huis, heerlijk eten en drinken en met nog enkele verrassingen voor jou in petto heeft het alle ingrediënten om van 2019 een top jaar te maken.

[ Organisatie ]

ReMind The Gap Festival is opgericht door het bestuur van S.P.M.J. Rhythmsticks, bestaande uit een jonge groep enthousiastelingen met een gezamenlijke hobby… Van de programmeur tot de bouwploeg en van de vormgeefster tot de mensen achter de bar, één ding hebben ze gemeen; hun liefde voor muziek. Samen bezoeken zij het hele jaar door poppodia, festivals en clubs in binnen- én buitenland om ons en jou te verrassen met de vetste muziek.

[ Gappies ]

Het bestuur van S.P.M.J. Rhythmsticks wil met ReMind The Gap iedereen die gek op muziek is aanspreken en naast het festival nog diverse veelzijdige, spraakmakende en vooral gezellige feesten organiseren. Maar dat kunnen én willen wij niet alleen!

 

Wij zijn daarom op zoek naar muziekliefhebbers die hier een steentje aan bij willen dragen. Lijkt het je leuk om mee te beslissen over de line-up van het festival en daarmee jouw betrokkenheid te uiten? En houd je daarnaast van feestjes waarbij muziek en gezelligheid altijd centraal staan? Meld je dan aan als GAPPIE! Als Gappie maak je onderdeel uit van een klankbordgroep waarmee door middel van ideeën, tips en betrokkenheid gewerkt wordt aan de ontwikkeling van ReMind The Gap!

Met een financiële bijdrage investeer je in de ontwikkeling van ReMind The Gap en ben je verzekerd van een aantal mooie voordelen en gezellige uitjes. Mede dankzij deze bijdrage kunnen wij doen wat we zo tof vinden: leuke, muzikale uitjes organiseren en bovenal een gaaf festival op poten zetten!

 • Een GAPPIEDAG, volledig voorzien van eten, drinken en gezellige activiteiten;
 • Exclusieve voordelen bij evenementen georganiseerd door SPMJ Rhythmsticks, waaronder een Gappie-uitje op zaterdag 4 april 2020;
 • Een exclusieve stem in het samenstellen van de line-up voor de festivalzondag 2020;
 • Een eervolle vermelding op de fameuze Gappiepaal op het festivalterrein;
 • Gratis toegang op de zondag van ReMind The Gap 20120.

Gappie word je al voor €50,- per jaar en is jaarlijks opzegbaar. Als ook jij, naast 65 anderen, de eervolle titel ‘Gappie’ wilt dragen, maak dan de bijdrage over. Dat kan heel eenvoudig via onderstaande button. Waar wacht je nog op?

Het gappieseizoen 2019-2020 eindigt met vrij entree op de festivalzondag in 2020.

Wist je dat in het eerste Gappieseizoen (2016-2017)….

 • …..al direct 47 Gappies zich hebben aangemeld en daarmee bijgedragen hebben aan een fantastische start van het festival?
 • …..de Gappiedag één brok aan gezelligheid was door drankjes, een barbecue, een heuse Mind The Gap quiz en de mogelijkheid om vinyl te draaien?
 • …..Gappie Jaab zich heeft mogen kronen tot ‘Gappie van het Jaar’ door de quiz te winnen?
 • …..in januari een Gappie-bijeenkomst (uiteraard inclusief nazit!) heeft plaatsgevonden waarin gezamenlijk een Gappieband gekozen is die op zondag 21 mei op ReMind The Gap zal optreden? Hierover binnenkort meer!
 • …..de Gappies vaak als eerste op de hoogte gesteld zijn van nieuwsberichten?
 • …..de Gappies gratis toegang krijgen op zondag 21 mei om hun zelfgekozen Gappieband op ReMind The Gap te kunnen bewonderen?

[ Sponsoren ]

ReMind The Gap wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

Heeft u interesse in een sponsorschap bij ReMind The Gap?
Wij bieden diverse sponsorschappen aan.