Festival info

Hier vind je alles wat je wilt en moet weten over ReMind The Gap Festival! Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje via onze contactpagina.
1 : WAAR & WANNEER

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 september beleeft ReMind The Gap zijn zevende editie. ReMind the Gap Festival wordt ook dit jaar weer gehouden op het festivalterrein in Spierdijk: Verlaatsweg 37/38.

2 : Tickets kopen

Tickets voor ReMind The Gap zijn verkrijgbaar in onze ticketshop.

 

Bij de entree zijn ook tickets beschikbaar.
Een kaart voor de vrijdagavond kost bij de deur: €18,-
Een kaart voor zaterdag kost bij de deur: €20,-

3 : Ticketprijs

Tickets voor ReMind The Gap zijn verkrijgbaar in onze ticketshop.

Bij de entree zijn ook tickets beschikbaar.
Een kaart voor de vrijdagavond kost bij de deur: €18,-
Een kaart voor zaterdag kost bij de deur: €20,-

4 : Ticket kwijt?

Check eerst even de spambox van je e-mail, zit hij daar niet in? Neem dan contact met ons op via onze Facebookpagina of het contactformulier.

5 : Ik kom met de fiets

Uitstekend plan en lekker sportief! Je kunt je fiets direct naast de ingang plaatsten. Vanaf Hoorn is het ongeveer een half uurtje fietsen naar het festivalterrein. Zo heb je meteen dat biertje er weer afgefietst. Je fiets stallen is helemaal gratis!

6 : Ik kom met het OV

Dat is niet zo handig, ReMind The Gap is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je toch graag met het OV komen? Het snelste en gemakkelijkste is om dan naar station Hoorn of Obdam te gaan en vanaf daar een OV-fiets of taxi te nemen naar het festival.

7 : Ik kom met de auto

Voer het volgende adres in je navigatiesysteem: Verlaatsweg 37/38 1643 LX Spierdijk. Er is tegenover het festivalterrein voldoende parkeermogelijkheid en is helemaal gratis! De parkeerplaatsen zijn onbewaakt en parkeren is op eigen risico. ReMind The Gap aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing van of schade aan het voertuig (of de inhoud daarvan).

8 : OPENINGSTIJDEN

Vrijdag: 20:00 – 02:00
Zaterdag: 14:00 – 02:00

9 : Leeftijd

Wij hanteren  geen minimumleeftijd. Iedereen is welkom.

10 : Munten

Op ReMind The Gap wordt met munten betaald. Munten zijn verkrijgbaar aan de kassa waar je kan betalen met je PIN-pas en cash geld. Met munten kun je zowel eten als drinken kopen.

11 : Pinnen

Zowel bij de entree als, bij de muntverkoop is een pinautomaat aanwezig. Met munten kun je zowel eten als drinken kopen.

12 : Garderobe

Op vrijdag en zaterdag is er een onbewaakte garderobe. Spullen opbergen is op eigen risico.

13 : PERSACCREDITATIE

Persaanvragen kunnen worden ingediend via info@remindthegap.nl. Vermeld hierin het medium en de wijze waarop aandacht aan het festival besteed wordt. Indienen van een verzoek betekent niet dat er automatisch accreditatie wordt toegekend.

14 : Meer vragen

Is jouw vraag nog niet beantwoord? Stuur een mailtje naar info@remindthegap.nl.