Feest bij kindermiddag ReMind the Gap

Waar de ‘grote kinderen’ bij ReMind the Gap vooral met de line-up en de verschillende soorten speciaalbier bezig zijn, gaat er bij de jongste jeugd een heel ander belletje rinkelen. Kindermiddag. Springkussen. Feest!

Zaterdagmiddag stond om 11 uur de limonade klaar op de ijsbaan. De kinderen konden meteen aanschuiven in de rij voor het schminken. Daar kwamen de meest bijzondere verzoekjes voorbij, waardoor de één eruitzag als een schattig pandaatje en de ander dolgelukkig werd van rondjes en vierkantjes. Spuitbusje erbij met een lekker kleurtje voor in de haren en iedereen was klaar om te feesten.

We hadden een bomvol programma. Samen uitrazen op het springkussenspekhappen in de tent en een fanatiek potje ballontrappen op het grasveld. Als ultieme afsluiter kregen we bezoek van Tijl Damen. Iedereen werd flink aan het werk gezet tijdens zijn interactieve muziekvoorstelling. Er werd gedanst tot we buiten adem waren, muziek gemaakt op de meest bijzondere instrumenten, keihard gezongen en vooral heel veel gelachen. Het was één groot feest en daar willen we jullie allemaal heel erg voor bedanken!

Tot volgend jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *