[ THE JERRY HORMONE EGO TRIP ]

ZONDAG
21:00 UUR

ROTTERDAMSE VUILBEKKERIJ OMARMD DOOR VERMAKELIJKE SIXTIESDEUNTJES

Overdag gaat hij door het leven als een keurige kinderboekenschrijver, maar ’s avonds transformeert hij in een vuilbekkende rocker. Het klinkt bijna als een nieuwe aflevering van Jambers, maar het is toch echt van toepassing op Jeroen Aalbers alias Jerry Hormone. Met zijn band The Jerry Hormone Ego Trip klinkt de Rotterdammer als The Troggs (je weet wel, van ‘Wild Thing’) met Wim T. Schippers op zang, of Jacques Dutronc als-ie Nederlands kon. En daarnaast is Aalbers dus ook kinderboekenschrijver. Of eigenlijk andersom, want hij noemt zichzelf vooral hobbyrocker.

Na een periode gitarist te zijn geweest bij de Rotterdamse punkband The Apers (waar hij naar eigen zeggen geen rooie rochel mee verdiende) vormt Jerry Hormone nu samen met een verdomd fijne band The Jerry Hormone Ego Trip. Debuutalbum ‘Stout! Stout! Stout!’, eind 2016 verschenen bij Excelsior Recordings, staat vol met refreintjes die na één luisterbeurt al blijven hangen. Liedjes over Josefien, tederheid, een draculina die goed kan zuigen en zusjes van vrienden die stout, stout, stout zijn; het debuutalbum staat vol hilariteit.

Na een vliegende start, met onder andere een goed ontvangen show op Noorderslag 2017, gaat The Jerry Hormone Ego Trip ook ReMind The Gap verblijden met hun komst. Want dat deze show een grote grijns op je gezicht tovert is een zekerheidje. Alle nummers van The Jerry Hormone Ego Trip hebben namelijk één ding gemeen; ze zijn allesbehalve geschikt om voor te lezen.

Hilarische teksten, een ijzersterke band en refreintjes die tot lang na het optreden in je kop zitten!

GAPPIES GAAN VOOR STOUT!

De komst van The Jerry Hormone Ego Trip wordt volledig mogelijk gemaakt door de Gappies van ReMind The Gap. Met de financiële steun en muzikale voorkeur van de Gappies kan The Jerry Hormone Ego Trip betiteld worden als de Gappieband 2017! Meer informatie over onze Gappies? Klik hier.