Line-Up zaterdag bekend!

ReMind The Gap gaat los; zaterdag 20 mei wordt het heetste feest van West-Friesland! We hebben drie DJ acts weten te strikken om van de zaterdag van ReMind The Gap een groot feest te bouwen.

DJ DYNA

Ondanks zijn drukke programma komt de Surinaams- Nederlandse DJ DYNA het ReMind The Gap festival dit jaar voorzien van de dikste beats. DJ DYNA – bekend van grote festivals zoals Dance Valley, TIKTAK en Wish Outdoor – brengt met zijn opzwepende sounds elk feest in extase. Zijn beats gaan van dance naar hiphop, van trap naar Caribbean beats en van bubbling naar hardere stijlen. DJ DYNA heeft maar één doel: DE TENT IN VUUR EN VLAM ZETTEN.

Remy Salvador

Remy Salvador, de Urban DJ van Hoorn komt naar het ReMind The Gap festival. Remy zorgt voor een avond vol energie en lekkere beats. Met een variatie van Urban, Afrohouse en Classic Dancehall kan ReMind The Gap niet anders dan een groot feest worden.

Party & Bullshit

Party & Bullshit is een veelbelovende DJ die in de regio naam begint te maken. Deze Opmeerder kent het Westfriese publiek als geen ander en weet precies aan welke knoppen hij moet draaien om het feest op volle toeren te krijgen. Dit liet hij eerder zien op Zomerpop en DWOT (De Weere On Tour). Party & Bullshit draait onder andere hiphop, trap, dancehall, R&B, disco en gooit hier en daar met classics. Hij omschrijft zijn sets als dansbare, vrouwvriendelijke, goede muziek met af en toe een rauw randje, maar volgens ons is hij de mix van al je favoriete DJ’s in één!

 

Meer over DJ DYNA Meer over Remy Salvador Meer over Party & Bullshit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *