ReMind The Gap 2017 

ReMind The Gap festival 2017
– Over twintig jaar praten mensen hier nog over – 

Ben je ondertussen een beetje bijgekomen van het weekendje in het gezelligste gat van Noord-Holland? Om je nog even terug te brengen naar het super feest hier een ReMinder.

Zoals inmiddels traditie, waren de weergoden in hun nopjes en schonken ons een zonovergoten festivalweekend… En wat hebben we daarvan genoten!  Van DJ DYNA tot Pip Blom en van Oud Sesam tot FATA BOOM! Voor iedereen was er wel een muzikaal hoogtepunt.

Oud Sesam en Rondje Doe Maar

Vrijdagavond werd het startschot gegeven door Oud Sesam gevolgd door Rondje Doe Maar, hits als “Jamie” en “de Bom” bracht iedereen weer terug naar de good old days. Het ontging niemand toen Marja en consorten aftrapten: ReMind The Gap is begonnen. Binnen no-time stond de tent vol, en gingen de voetjes van de vloer.

Drumtastisch

Terwijl de bezoekers van vrijdag nog hun roes aan het uitslapen waren, was de kindermiddag alweer in volle gang. Wat begon met een paar druppels regen eindigde in een zonovergoten middag, waar de jeugd aan het drummen was op de skippyballen van DrumTastic, aan het jumpen op het springkussen en deelnamen aan estaffeteraces. Je snapt, de kinderen kwamen uitgeput thuis. Wij van ReMind The Gap gunnen de ouders zo hun rustige avondjes 😉

Dyna vibe

Rustig? Naja voor even dan. Om 21.00 uur begon Party & Bullshit met de eerste plaatjes te draaien, gevolgd door de energieke Remy Salvador, waarbij het publiek aardig werd warmgedraaid voor DJ Dyna. Toen de Dyna sound over het terrein ging, was het feest echt begonnen.

BOOM BOOM BOOM!

Met termen als “Caribische vibes”, “De heetste dance-act van dit moment” in de aankondigingsteksten van de verschillende acts van zondag moest het ook wel mooi weer worden. En dat werd het natuurlijk ook met een temperatuur die opliep tot wel 25 graden! Met het weer zat het dus wel goed maar hoe zat het met de muziek?

Afgaande op de reacties en het enthousiasme van het publiek zat dat dit jaar wel snor, de aller vroegste bezoekers waren zeer te spreken over openingsact Black Operator gevolgd door An Amazing Pearl Jam Experience waarvan sommigen zelfs kippenvel kregen.

Een bezoeker en goede vriend van het festival (die áltijd sexy is als hij danst), besloot om tijdens reggae-act Friction & The Roots Drivers op het podium te klimmen wat de aanzet gaf voor een dansende menigte. Hét hoogtepunt van het festival, dat kon niet anders! Of toch wel? Want gedanst werd er nog veel meer zo ook bij afsluiter Fata Boom, zonder twijfel de meest extravagante act van ReMind The Gap. Met z’n drieën vuurden ze een spervuur van catchy raps en dansbare beats op het publiek af, ondersteund door een drie kwartier durende striptease.  Zoals onze huispresentator zei: “Over twintig jaar hebben we het hier nog steeds over”.

Verder

ReMind The Gap kende dit jaar op zondag een grote verscheidenheid aan shows, zo hebben we het nog niet eens gehad over Engel & Just die met hun rap zorgde voor een heerlijke vibe op het buitenpodium. En wat te denken van Pip Blom en Electric Company die lieten zien waarom zij het aanstormend talent zijn van dit moment. En dan hebben we het nog niet eens gehad over The Jerry Hormone Ego Trip, De Gappieband van 2017! Wat een vuilbekkerij wat een heerlijkheid!

Bedankt!

Maar ReMind The Gap 2017 is vooral geslaagd door de steun van onze sponsoren, Gappies, de vele vrijwilligers en natuurlijk onze bezoekers. Zonder jullie is er geen ReMind The Gap daarom willen wij via deze weg iedereen enorm bedanken voor hun tomeloze inzet en gezelligheid!

Wij hebben genoten van jullie, dank jullie wel!

Tot volgend jaar!

Team ReMind The Gap

Foto’s ReMind The Gap 2017

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *