De eerste namen bekend

Daar zijn ze dan! De eerste namen voor ReMind The Gap 2017. Met trots presenteren we je de volgende acts voor zondag 21 mei.

An Amazing Pearl Jam Experience

Deze kakelverse band trakteert ReMind The Gap op een ode aan de immens populaire Amerikaanse grungeband Pearl Jam. Met ervaren muzikanten en een stem die niet te onderscheiden is van Eddie Vedder komt An Amazing Pearl Jam Experience eng dichtbij het geluid van de band uit Seattle.

Electric Company

Deze band uit Utrecht maakt psychedelische indiepop met vleugjes americana. Met Britse roots en een muzikale opvoeding aan de Herman Brood Academie is deze Utrechtse band niet bang om groots te denken. Eerst Nederland, dan het Verenigd Koninkrijk, en dan – welja waarom ook niet? – de wereld veroveren. Maar eerst nog Spierdijk!

Pip Blom

Over groot dromen gesproken; optreden op het immens grote festival Glastonbury, dat is het doel van de 20-jarige Pip Blom. De eerste stap is in ieder geval gezet, want de (inter)nationale media zijn louter positief over de eerste Do It Yourself EP vol hyperaanstekelijke indiepop.

Binnenkort volgen meer bevestigingen, ook voor de overige festivaldagen. Stay tuned!

Meer over An Amazing P.J.E. Meer over Electric Company Meer over Pip Blom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *