Mind The Gap wordt ReMind The Gap!

Een jaar geleden zijn we met veel enthousiasme gestart met het organiseren van Mind The Gap. Een beter begin konden wij ons niet wensen: we hadden prachtig weer, de bezoekersaantallen overtroffen onze verwachtingen en de reacties waren positief! We hebben veel fantastische bands/acts voorbij zien komen zoals onder anderen The Cats Aglow, Superstijl, Silent War, St. Tropez en Casa de la Muerte! Deze editie willen we werkelijk nooit meer vergeten, maar wel verder uitbouwen. Daarom hebben we ervoor gekozen om vanaf nu de naam van onze volgende edities hier aan te wijden!

Helaas voor ons gaat deze naamsverandering niet helemaal vrijblijvend. Vanwege een derde partij uit BelgiĆ« heeft onze huidige festivalnaam helaas geen bestaansrecht meer en zien we ons genoodzaakt de naam op een passende manier te wijzigen. We denken dat dat met deze nieuwe naam gelukt is. Vanaf heden klinkt de naam van ons festival ‘ReMind The Gap’.

Wel kunnen we zeggen dat we internationaal nogal wat teweeg brengen met editie 2016! Een ode aan deze eerste editie vinden wij dan ook meer dan terecht. šŸ˜‰

We zijn ondertussen alweer hard bezig met de voorbereidingen van de komende festivaleditie op 19/20/21 mei. Binnenkort zullen de eerste namen worden gepresenteerd.
So stay tuned!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *