Gappiedag 2017

Wat een lekker feestje was dat zaterdag!

Vraag jij je nu af: ‘Welk feestje?’ Duidelijk dat jij niet op de Gappiedag 2017 bent geweest…
Daarom speciaal voor jou dit kekke stukje tekst.

Wij van Remind The Gap organiseren elk jaar een dag voor degene die zich als Gappie hebben verbonden aan ReMind The Gap Festival. In een notendop is een Gappie iemand die met een bijdrage investeert in het festival om zo mede de line-up van aankomende editie vorm te geven en van andere exclusieve voordelen geniet, zoals een eervolle vermelding op de fameuze Gappiepaal!

Gappie van het jaar

Terug naar zaterdag. Het weerzien van de Gappies is altijd een mooi moment, zeker als dit gecombineerd wordt met een overheerlijke BBQ, de inwijding van de nieuwe Gappies en de strijd om de prijs der prijzen: de felbegeerde Gappietrofee. In verschillende rondes gingen de Gappies ten strijd om uit te maken wie de Gap der Gappies werd en er met de titel ‘Gappie van het jaar’ aan de haal ging. In de finale bleek Mini Chip de beste en kroonde zich, als spiksplinternieuw Gappie, meteen tot Gappie van het jaar! Wat een debuut en wat een avond!
Via deze weg willen wij alle Gappies bedanken voor de mooie dag en Voetbalvereniging Kwiek ’78 voor de prachtige locatie!

En volgend jaar? Dan ben jij er natuurlijk gewoon bij… Tot dan!

Bekijk de foto’s van de Gappiedag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *