Wees geen sappie, word een GAPPIE!

ReMind The Gap 2017 ligt alweer ruim 2 maanden achter ons. Met een diverse line-up, mooi weer, de leukste bezoekers, gezelligste vrijwilligers en onze eigen Gappies was het weer een prachtige editie! Een editie waar wij als organisatie bijzonder trots op zijn.

Nieuw Gappieseizoen

Met het einde van de tweede editie is ook het Gappieseizoen 2016-2017 officieel afgesloten. Samen met maar liefst 46 Gappies (!) was het een geslaagd Gappieseizoen. In het seizoen hebben wij onder andere samen gebarbecued op de Gappiedag, tegen elkaar gestreden op de pop-quiz avond en gezamenlijk de line-up bepaald. We zijn een hechte groep geworden. Zonder de steun van onze Gappies hebben wij nooit zo’n geslaagde editie kunnen organiseren en zo’n sterke line-up als afgelopen jaar kunnen neerzetten.

Om van ReMind The Gap 2018 net zo’n succes te maken kunnen wij niet zonder jouw hulp!

Wat is de deal?

Met een bijdrage van €50,- ondersteun je het voortbestaan en de ontwikkeling van ReMind The Gap en daarnaast ben je verzekerd van een aantal mooie voordelen en gezellige uitjes.

Wat staat er het komende Gappieseizoen 2017-2018 zoal op het programma?

  • Een GAPPIEDAG, op zaterdag 16 september 2017, waarbij het festival geëvalueerd wordt, compleet voorzien van eten, drinken en een gezellige activiteit.
  • Een gappie-bijeenkomst, exclusief voor de gappies, ten behoeve van het samenstellen van de line-up voor de festivalzondag 2018.
  • Exclusieve voordelen bij evenementen georganiseerd door ReMind The Gap.
  • Een eervolle vermelding op de fameuze Gappiepaal op het festivalterrein.
  • Gratis toegang op de zondag van ReMind The Gap 2018.

Dus… Als jij net als 46 andere Gappies je steentje wilt bijdragen aan ReMind The Gap 2018 en aankomend jaar de eervolle titel ‘Gappie’ wilt dragen meld je aan via gappie@remindthegap.nl!

Mocht je nog vragen hebben, schroom je niet en stuur een bericht naar onze socials of mail ons via gappie@remindthegap.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *